Som Bambi i spåret… men distansrekord!

Skidåkning idag igen, men idag blev det inte ”vanliga” rundan. Efter förra gångens hastighetsrekord tyckte vi det var dags att öka på sträckan istället… Så vi började med en runda på golfbanan, men följde skyltarna där det stod ”5 km” istället för att åka hela varvet runt. Att det var 5 km runt skulle visa sig vara en lätt överdrift, men det visste vi inte då… Den första slingan gick fort, vi hade bra fart, och försökte fokusera lite på tekniken. Sen begav vi oss istället mot elljusspåret, där det fanns en spårad 6 km-slinga.

Jag hade inte väntat mig annat än att elljusspåret skulle vara mer kuperat än golfbanan (som innehåller fler backar än man kan tro!), men nu fick vi lite att bita i, minst sagt… Hur är det ens möjligt för en 6 km lång slinga att gå uppåt precis hela vägen runt, och ändå sluta på samma ställe? Jag antar att det var de branta stupen till nedförsbackar som jämnade ut det hela, men eftersom nedförsbackarna var så branta kändes de mycket färre och kortare. Alla uppförslut gjorde det även väldigt tydligt hur bakhalt jag hade… Fick i stort sett saxa uppför varenda backe, alla försök till diagonalåkning slutade oundvikligen med att jag bara gled runt som Bambi på hal is. Gjorde ett försök att lägga på ett nytt lager valla nånstans mellan två mördarbackar, men det är svårt att kleta ut kall valla på kalla skidor, och det hjälpte bara en liten stund. Men tittar man på höjdkurvan syns det också att det faktiskt var riktigt jäkla kuperat den sista biten. Kanske en bra slinga att springa i sommar, som träning inför Lidingöloppet?

10 km fick vi i alla fall ihop, vilket innebär att den första 5 km-slingan snarare var 4 km… Och trots mitt halkande och mot slutet väldigt trötta och långsamma åkande, så gick det totalt sett inte så mycket långsammare än förra gången. Hurra, det går framåt!

Annonser

Om annastei

www.sexy.xwgog.website --- young girls for sex meeting soft things waiting for you here.
Det här inlägget postades i längdskidor, träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s