Kesoplättar – easy as one, two, three

Kvällens middag blev en omgång kesoplättar. Receptet har cirkulerat runt i diverse bloggar, men det tål att upprepas. Det här är nämligen både gott, snabblagat och kolhydratsnålt. Dessutom är receptet busenkelt:

en liten förpackning keso (250 g)
två ägg
tre msk dinkelmjöl
(ev lite salt)

Blanda ihop (med stavmixer, om du orkar, och vill ha en jämnare smet), och stek sedan till små plättar/pannkakor. Servera med bär, sylt, kesella, rivet äpple, eller vad du känner för. Klart!

Annonser
Det här inlägget postades i kost. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s