Två dagar senare

Igår var det många som undrade hur det kändes i kroppen efter cyklingen – bland annat mina kollegor, som när jag kom till kontoret förvånat utbrast ”men du går ju helt obehindrat!?”. Och ja, jag gick praktiskt taget obehindrat – redan igår, och ännu mer idag. Lårmusklerna är förstås lite trötta, men något annat hade jag inte förväntat mig heller – däremot skulle jag nästan säga att det är att ta i att kalla det för träningsvärk. Jag känner av knäna lite ibland när jag går i trappor, och det går lite extra långsamt att resa mig upp eller sätta mig ner, men mina ben har verkligen klarat sig oförskämt bra!

Det jag är mer förvånad över är hur det känts i ryggen efteråt. Jag blev som sagt väldigt stel under cyklingen, och nacke, axlar och skulderpartiet har gjort lite ont även efteråt. Och så var det ju ländryggen, som antagligen fick ta lite för stort ansvar för att hålla upp min överkropp, när bålstyrkan inte längre orkade hålla emot. Igår undvek jag att försöka böja mig framåt, eftersom det gjorde ont på högersidan. Det fina är att redan när jag vaknade i morse så kändes det bättre! Jag rör mig fortfarande inte obehindrat, men det gör inte alls lika ont längre!

Så för att svara på frågan Hur känns det? – Tack, bra! Nästan så bra att jag undrar om jag hade kunnat köra ännu hårdare…

PS. Sånt som kan ha bidragit till att jag mår så bra: Rygg- och nackmassage direkt efter loppet. Kompressionsstrumpor på under bilresan hem. Två stycken Holistics Led & Muskel-tabletter (som jag fått i nån goodiebag, och ibland kommer ihåg att jag har) på morgonen igår och idag. DS.

Mina räddare? Tog ingen bild på massören, dock…

Annonser

Om annastei

www.sexy.xwgog.website --- young girls for sex meeting soft things waiting for you here.
Det här inlägget postades i halvklassikern, tävling/lopp. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Två dagar senare

 1. Erika skriver:

  Kan man få rygg- och nackmassage genom Vättern vid målet? Jag kommer ju inte kunna gå upprätt tror jag… Benen var okej efter 15 mil hos mig med men ryggen låste sig ju ett dygn senare. Bra tips med kompressionsstrumporna! Fast jag åker iofs nog hem på sö först. Kommer nog stupa direkt i säng efter målgång! :)

  • annastei skriver:

   Yes, det fanns ett gäng massörer där, bara att sätta sig i kö. Men jag har för mig att jag sett nåt om att ni kan få massage i några/alla depåer också… kanske nåt att kolla upp?

 2. Erika skriver:

  Ja, det finns i alla depåer! Men jag kan ju inte stanna hur mkt som helst. Men en eller ett par ggr kommer nog behövas. Kommer ta mig 20 h runt om jag ska cykla, dricka, masseras, kissa, äta… Hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s