Motala vs Stockholm, 1-0

Det är helt klart i Motala som det hänt saker i helgen. Stockholm har mest varit regnigt och grått, så jag har roat mig med att kolla tider och hålla tummarna för bland annat de här grymma tjejerna. Sjukt imponerande att cykla i över tolv timmar! Jag måste nog prova nästa år, hur vansinnigt det än verkar… eller kanske just därför.

Efter idrottsmassagen i fredags var jag öm i hela ryggen, och massösen rekommenderade inte att jag skulle träna något den dagen. Lite trist eftersom jag hade tänkt åka och simma, men å andra sidan var jag redan inställd på att låta känslan i kroppen avgöra. Jag blev även varnad för tre dagars brutal träningsvärk… Fullt så illa har det inte varit, men visst har jag varit fortsatt öm.

När vädret klarnade upp i lördags gav jag mig åtminstone ut på en powerwalk, och följde sedan upp med att köra coach Jay Johnsons pedestal och myrtle routine härifrån. Det gick på drygt tio minuter och var knappt jobbigt, men med tanke på hur det känns i mina höfter dagen efter så gör det nog nytta. Jag tänker att om jag gör det här regelbundet så kommer jag få grymt starka och rörliga höfter, som klarar alla påfrestningar jag tänkt utsätta dem för. Win!

Annonser

Om annastei

www.sexy.xwgog.website --- young girls for sex meeting soft things waiting for you here.
Det här inlägget postades i övningstips, blandat. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Motala vs Stockholm, 1-0

  1. Erika skriver:

    Klart du ska köra nästa år! Det var grymt kul och du kommer greja det galant!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s