Nu får det vara nog!

Mina underben/vader/benhinnor eller vad det nu är som bråkar, bråkar fortfarande. Trots ihärdigt googlande och surfande på Funbeat och jogg.se, så har jag fortfarande inte lyckats diagnosticera mig själv. Men ont, det gör det. På insidan av smalbenet, men inte längs hela, utan egentligen bara på en punkt, typ en decimeter under knäskålen. Det känns lite när jag går, men desto mer när jag springer, eftersom ”stöten” när jag landar efter varje steg blir hårdare då. Idag gjorde jag ytterligare ett försök till löprunda, men jag kom bara 250 meter innan jag fick lägga om planerna till en promenad istället.

Det här går ju inte längre, så idag gjorde jag slag i saken och bokade tid hos en naprapat till på torsdag. Inte för att jag vet vad hon ska lyckas göra, men förhoppningsvis kan hon berätta vad problemet är. Och förhoppningsvis säger hon inte att jag ska glömma Lidingöloppet…

Annonser

Om annastei

www.sexy.xwgog.website --- young girls for sex meeting soft things waiting for you here.
Det här inlägget postades i löpning, skada/rehab. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu får det vara nog!

  1. Erika skriver:

    VIla låter det som… Min naprapat liksom drog ut benhinnorna från benet när jag hade så. Gjorde ont som f-n! Jag fick akupunktur också och rehab- och stretchövningar. Men i slutändan funkade vilan bäst. Vila och bra skor. Cykel före promenad liksom. Lycka till!

  2. annastei skriver:

    Jo, vila är nog bra. Så typiskt bara att sånt här ska dyka upp veckorna innan ett lopp. Det är ju aldrig ett bra tillfälle att vara skadad, men nu är det liksom ännu sämre…

  3. Erika skriver:

    Agree. Man tycker det är så jäkla typiskt och onödigt. Samtidigt kanske de kommer just då av en anledning? Tänker på min rygg och all cykling innan Vättern… Hoppas du kommer kunna springa! Jag tror det! Naprapater brukar sällan ge no-no besked heller. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s